Meciuri tari de vazut în week-end

În Serie A, Fiorentina se va delpasa la Milano, cu Mutu indisponibil, în încercarea de a intra iar pe locurile de Champions League. La Milan nu va juca Ronaldinho suspendat trei etape de către federația italiană după s-a revizionat filmul meciului disputat împotriva celor de la Lazio în cupă, secvențe în care s-a putut vedea momentul în care brazilianul îi aplică un cot în plină figură unui adversar. Va juca însă pentru Milan, David Beckham. AC Milan - Fiorentina, sâmbătă la 21.30 ( aici LIVE pe internet ).

În Primera Divison, Barcelona primește vizita celor de la Deportivo la Coruna, o echipă rănită în propriul orgoliu după tripla confruntare ( cupă-campionat ) pierdută în totalitate în fața celor de la Sevilla. Catalanii vor încerca să profite de
haosul de la Real Madrid pentru a se distanța în fruntea clasamentului. Barcelona - Deportivo la Coruna, sâmbătă la orele 21.00 ( aici LIVE pe internet ).

Week-end-ul se termină cu un alt meci tare din Serie A. Lazio - Juventus, duminică orele 21.30 (
aici LIVE pe internet ), cu Lazio țintind și ea către locurile de Liga Campionilor în timp ce Juventus se străduie să țină ritmul liderului Inter.

Luni în Premier League,
derby-ul Liverpool-ului, jucat pe Anfield Road. Liverpool - Everton, luni orele 23.00 ( aici LIVE pe internet ) un meci în care liderul vrea să își păstreze micul avantaj de un punct luat celor de la Chelsea.

Patru meciuri tari de văzut, așa că....vizionare plăcută.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu