Șuturi prin blogosfera

Adrian Georgescu vorbește despre bani, criză, Cristiano Ronaldo, Real Madrid, Kaka, Manchester United ... fotbalul mare. Realul intră în imaginar.

Pare absurd ca jucătorul cu cele mai multe goluri din istoria Cupei Mondiale, fotbalistul cu cele mai multe distincții din generația sa, a spus adio fotbalului mare, deși are doar 32 de ani(unii spun că ar fi cu un sau doi mai în vîrstă)- Ovidiu despre brazilianul Ronaldo.

Unul dintre cei mai buni jucători din turul de campionat al primei ligi din Portugalia este noua achiziţie a Vasluiului. Este vorba de brazilianul Wesley Lopes Da Silva de la Leixões- din ProSport. De unde vine acest Wesley am vorbit recent. aici în bar. Un adevărat tun în materie de transferuri reușit de vasluieni.

Pe 1 februarie va avea loc a 43-a ediţie a Super Bowl-ului. Partida îi va pune faţă în faţă pe campionii American Football Conference, Pittsburgh Steelers, şi pe campionii din National Football Conference, Arizona Cardinals. - Cristi Scutariu:Super Bowl XLIII! Frumuseţe şi emoţie

"Aş putea să aranjez şi azi amicale foarte bune, cu Brazilia sau Argentina, dar nu avem locaţie. Brazilia este un pic mai scumpă de un milion de euro şi ar fi senzaţional să aducem o asemenea echipă la Bucureşti, chiar dacă din punct de vedere finaanciar am fi pe 0. - Ionuț Lupescu în GSP. Încă mai e leșinatul ăsta la Federație. Ce dracu?

- Bunica bate toba. Copos bate toaca. Rednic bate saua. Iapa nu pricepe .- Giovani striga : Gigi !. Gigi striga : Vreau valiza !. Hotii striga : hotii!.- Gigi are un banel. Banel fuge tare. Si Semedo fuge tare. Nicu Gheara, de ce fuge?.- Sandu are 2 sticleti. Borcea vinde(a) butelii. Sandu vinde pasarele. Ionut vinde bilete. Cine vinde, pe cine?........ Votați noul Abecedar/Stilul Nastyboy

Inter - Roma 2-1, video și analiza lui Ionuț. Chivu s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu