RĂSPUNSUL CLUBULUI CFR CLUJ CĂTRE ADRIAN MITITELU

Scrisoare deschisă a clubului CFR Cluj:
.
“Stimate domn Mititelu. Vă adresam urmatoarea scrisoare în care vom încerca să punctăm succint, decent şi corect, sperăm, motivele generale pentru care credem că nu este nevoie de scuze pentru a vă convinge că este de datoria dumneavoastră să apăraţi fotbalul, nu să îl folosiţi drept armă de şantaj.

- Nu ne gândim să ne cerem scuze doar pentru că avem două ultime sezoane bune.

- Nu ne gândim să ne cerem scuze, având convingerea că absolut toţi suporterii au dreptul de a râde, de a plânge, de a tacea sau de a cânta. Inclusiv cei ai UniversităţiiCraiova.

-Dacă într-o bună zi ne vom reîntoarce în Divizia B, vom privi mândri în urmă, orgolioşi de ceea ce am reuşit să facem sau am fost pe punctul de a reuşi. Fără a cere socoteală nimănui pentru piedicile puse. ( Respectăm fiinţa umană şi credem că greşelile sunt o apariţie inevitabilă într-o lume a fotbalului supusă unei presiuni tot mai mari. Alexandru Tudor este un exemplu ).

- Am fost trişti la fel ca majoritatea iubitorilor de fotbal din România în ziua în careSteaua a pierdut finala Cupei Campionilor din 1989 în faţa Milanului. Asta dupa ce in urma cu doi ani ne bucurasem la penalty-urile apărate de Duckadam..

- Celor care susţin CFR Cluj le mulţumim, pe restul îi respectăm..

- În cazul în care veţi considera drept insuficiente aceste rânduri scrise mai sus, clubul CFR Cluj transmite un mesaj tuturor suporterilor săi : Pentru a şti încotro ne îndreptăm, nu trebuie să uităm de unde venim “..

Ora 5.00 dimineaţa. Respectivele rânduri de mai sus au fost găsite scrise pe o hârtie mototolită ce era purtată de curentul de aer lăsat în urmă de o maşină a salubrităţii clujene.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu