DIN CICLUL : LA EI DE CE SE POATE?

Dau sens noului concept oferit online de către Gazeta Sporturilor şi "răsfoiesc" ştirile apărute pe site. Contra joacă azi finala Cupei Spaniei. Mă gândeam că poate o să găsesc ceva despre el. În presa spaniolă era normal să găsesc. Nu am găsit pe GSP nimic despre Cosmin, însă am găsit ceva despre FC. Brasov. O preluare din presa britanică. Însă nu este o ştire prea pozitivă. Ceva legat de o contraperformanţă din trecut a Steagului Roşu. Bun. Promovăm ori de câte ori cei din afară ne fac de cacao. Pentru ca după aceeasă ne simţim nedreptăţiţi, chiar jigniţi. Că aia occidentalii nu ştiu să vorbească decât urât de noi.
Contraexemplu.


1) Fără prea multe cuvinte. Ziarul sportiv Marca publică pe pagini întregi despre România.De bine chiar. "PIRANHA GALBENĂ".


2) Aceiaşi gazetari de la Marca au scos încă de acum câteva luni un excepţional din punct de vedere calitativ, atât al calităţii hărtiei cât şi al calităţii articolelor, un supliment în 148 de pagini dedicat Campionatului European.


Deci fără prea multe adăugiri, pentru a nu fi acuzat iarăşi de atac la adresa presei româneşti,imagini mai jos. Persistă totuşi întrebarea: La ei de ce se face gazetărie sportivă?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu