Pactul din Madrid - Apa de ploaie

Pe la sfârşitul lui ianuarie, Andrei Niculescu vorbea despre "Pactul de la Madrid",pact care presupunea un stop pus "zvonisticii" pe tema transferurilor. Apă de ploaie.Pactul. Am spus şi atunci, iar Andrei nu credea.
Până la urmă, Real Madrid gâfăie şi transpiră din greu pentru titlul din Primera Division, norocul lor fiind că nici Barcelona nu se trezeşte şi sare din groapă în puţ. Aşa că, o Ligă in cădere vertiginoasă ( în Europa din 9 echipe avute la start, au mai rămas doar Barcelona şi Getafe ), un fotbal care nu mai încântă aşa cum o facea în urmă cu ceva sezoane, vedete din Primera Division în criză de formă ( majoritatea ), cei de la As sau de la Marca trebuie să vândă ceva. Care pact?








1 comentarii:

20 martie 2008 la 17:14 Anonim spunea...

Pentru ca nu mai am loc mai jos, la postarea cu GSP contra Prosport. Marian Manescu este unul dintre cei mai tari "fosti" de pe Mysport .El a descris excelent situatia de acolo si "fentele" lui Gusti .De aceea spuneam ca pentru tot ce au facut bun cei care s-au retras si ar fi putut duce proiectul unde nici nu au banuit ca ar putea ajunge cei ce l-au initiat ,Gusti este dator , mai mult sau mai putin simbolic. Intr-o noapte , la un chef, ar avea timp sa explice si sa i se aduca explicatii.Este chiar dator cu acest gest. Tolontan este mult prea vinovat pentru a merita atata atentie.Marian Manescu stie mai multe si de ce s-a ajuns aici.Poate ca nici nu s-a vrut ca acest proiect sa continue la asemenea cote.Devenise periculos, poate.Explicatiile sunt necesare, in orice caz. Si asta ar lua cel putin cateva ore.Sunt convins ca , daca in acest moment,Prosport ar lansa un proiect similar ,ar avea cei mai buni oameni din Romania, gratis.Pe tava. Si acesta ar fi semnalul inceputului scufundarii GSP. S-ar putea ca eu ,in calitate de anonim,sa propun lucrul acesta Prosportului .Marian Manescu, ai fi de acord sa te alaturi, in cazul in care lui Gusti nu i-ar placea discutiile la bere ?Cat despre Tolontan, stiu ce parere are despre tine ,Marian. Despre mine , nu are nici o parere. Eu sunt un Anonim.

Trimiteți un comentariu