Eurogoluri: Messi, Berbatov, Lampard, Pato

Primul gol oferit astazi este cel marcat de Messi în Barcelona - Deportivo la Coruna 5-0. Tipul asta s-a dezlănțuit și înscrie aproape meci de meci. Și nu înscrie orice fel de goluri, ci goluri de genul celui de mai jos. Primul gol din respectivul meci. Stilul Messi, se poate numi așa. Pleacă din bandă, lasă patru adversari în urmă, îl împinge până și pe Eto.o din spate ca să alerge mai repede și să îi facă loc și voila....


Al doilea gol este cel al lui Berbatov în Bolton - Manchester United 0-1. Nu este el foarte spectaculos, însă este marcat în minutul 90, iar la final de sezon , la ora bilanțului aceste goluri fac diferența. Excelenta preluarea lui Tevez, ține mingea până găsește momentul oportun în care să îi pună mingea pe tavă lui Berbatov. Ambiție și perseverență până în ultimul minut. Ăsta este fotbalul englez. Presiune pe Liverpool.

UPDATE
Lampard, in ultimul minut din Chelsea - Stoke City 2-1 și Pato, noul copil minune de la Milano, cel care ar trebui să îl înlocuiască pe Kaka ( are toate șansele să o facă cu succes ) în Ac Milan - Fiorentina 1-0. La rădăcina barei urmare unui șut ce a făcut diagonala careului.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu