Barcelona - Real Madrid

Barcelona - Real Madrid ( aici LIVE PE INTERNET ), meciul meciurilor. Probabil cel mai mediatizat meci de fotbal de pe planeta. Un duel intre doi rivali istorici, insa cu mentalitati identice. Acelea de invingatori.

Un meci care insa, acum, ne prezinta doua stari de spirit total opuse. Siguranta fata in fata cu confuzia. Este cel mai asteptat meci al intregului sezon, indiferent de pozitia din clasament a celor doua echipe. Ceva de genul Steaua-Dinamo, amplificat de zeci de ori.

Real Madrid soseste pe Camp Nou cu un lot decimat de accidentari si suspendari. Ruud Van Nistelrroy, Robben,Pepe, Diarra, Heinze, Sneijder, M. Torres vor absenta din El Clasico din partea Realului, in timp ce de la Barcelona unicul jucator care va lipsi de pe teren va fi Iniesta.

In asteptarea acestui adevarat regal fotbalistic, probabil una dintre cele importante, controversate, mediatizate partide ale anului, va las mai jos un videoclip cu cele mai bune momente din istoria confruntarilor dintre Barcelona si Real Madrid. Spectacol si polemica cu nume mari in rolurile principale: Figo, Ronaldinho, Hierro, Rivaldo,Roberto Carlos, Zidane, Koeman, Stoichkov, Luis Enrique, Zamorano, Ronaldo, Maradona,Raul, Beckham, Romario, Cruyff, Hagi.... The best of the best.

Zece minute adevarate. Vizionare placuta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu