Poti fi inteligent la 18 ani si prost la 30


Daca esti un impatimit al pariurilor sportive fereste-te de Arsenal Londra. Cine sa ii mai inteleaga pe Wenger si pe pustii sai? Pierzi acasa cu Hull City, in deplasare cu Stoke City si te intrebi unde naiba este echipa aia care incanta un continent intreg cu fotbalul sau. Dupa aia le dai patru goluri celor de la Porto, puteau fi opt linistit, in Champions League si ii predai o alta lectie de fotbal lui Ferguson si al sau Manchester United. Si inca in ce conditii! Iesind pe gazon cu o echipa decimata. Cu Adebayor si Van Persie cazuti la datorie in luptele anterioare, cu Toure pe banca rezervelor, avand in atac drept punct de referinta un alt pusti inventat de Wenger, Bendtner. Asa trebuie sa le faci fata celor de la Manchester: Cristiano Ronaldo, Rooney, Berbatov, Anderson, Carrick ...

Wenger a fost nevoit sa asculte pe parcursul saptamanii trecute eternul repros la adresa filozofiei sale: " Ce romantic e sa joci fotbal cu copiii, insa esti condamnat sa pierzi". Raspunsul managerului de la Arsenal nu s-a lasat asteptat, intrand in categoria frazelor memorabile rostite de catre tehnicianul francez: " Daca asta s-ar decide pe baza de experienta, am retrograda. Insa nu asta conteaza. Conteaza foamea de fotbal, talentul, inteligenta. Poti fi inteligent la 18 ani si prost la 30. Nu m-as schimba cu niciun alt manager".

In vara, de la Arsenal pleca la Barcelona Alexander Hleb, cu banii luati pe bielorus fiind cumparat de la Olimpique Marseille, Samir Nasri, cel care avea sa decida cu o executie de zile mari duelul cu cei dela Manchester. Mai mult, Nasri a marcat in primele sale trei luni la Arsenal un numar de goluri echivalent cu cel marcat de Hleb in ultimele sale doua sezoane la Londra.

Poate cineva sa il contrazica pe Wenger? Motive? Priviti aici fotbal PERFECT. Ce ar fi de reprosat?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu