Traiasca televiziunea

Da. Care e problema? Nici un alt aparat electrocasnic nu a reusit sa penetreze atat de adanc casele romanilor. Cred ca 99% dintre romani au televizor. Pana si cel mai sarac dintre cei mai saraci are televizor.

Nivelul de consum. Exista persoane care consuma chiar si sapte-opt ore de televiziune zilnic. Publicitate. Internetul? Presa scrisa. Strada? Vrajeala. In timp ce companiile ce produc publicitate tot o dau in sus si in jos cum ca se apropie sfarsitul televiziunii, mai mult de jumatate din banii ce se consuma in domeniu merg catre tot mai marele ecran ( chestia cu micul ecran ar trebui sa fie pasata telefoanelor mobile ).
Sunt pana peste cap de acele voci puritane si critice contra televiziunii pe care o consumam. De ce?Pentru ca daca vizionam o emisiune este pentru simplul fapt ca o vizionam, iar daca o vizionam este pentru faptul ca ne place, chiar daca pentru a o comenta sau a o critica.


Avem televiziunea pe care o meritam. Nu o mai faceti pe lupii moralisti. Avem televiziunea pe care vrem sa o vedem. Fiecare cu telecomanda lui. Nu te forteaza nimeni sa apesi sa il vezi pe Becali sau pe Dragomir si totusi o faci. Iar cand vezi ca ti se arunca mizerii pe ecran si totusi nu schimbi canalul, sa incepi sa crezi ca iti place mizeria.


Daca nu intelegi asta, stinge si pleaca.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu