Cinci motive pentru ca Piturca sa plece de la nationala si cinci pentru a ramane

Sa plece:
1) Pentru slabul randament. Daca FRF isi permite sa plateasca o importanta suma de bani pentru a oferi microbistilor spectacole fotbalistice jenante si scandal dupa scandal inseamna ca suntem tara cu cea mai bogata federatie de fotbal din lume.

2) Pentru lipsa de profesionalism. Maniera sa de a manevra relatia cu presa i-a creat o imagine neclara, dand impresia ca selectia la nationala o face urmand interesele unor persoane cu interese.Nu a fost meci al nationalei la care sa nu se simta tensiune intre o tabara si alta, detaliile tehnice sau tactice trecand pe planuri, mult spus secunde, o mare parte din vina apartinandu-i.
3) Pentru ca fara trei nu ar exista doi.
4) Mi se pare cam mult sa ii platesti unui om o caruta de bani pentru doua-trei aparitii seci la televizor si alea increcenate sau pline cu reprosuri la adresa unuia sau altuia.
5) Pentru ca fotbalul predat de el este plictisitor si nici rezultatele nu il mai ajuta. Cea mai simpla lege din fotbal.
.
Sa ramana:

1) Sa ramana si sa sufere, sa vada cum i se naruiesc sperantele de a ajunge un antrenor mare la vreo echipa din occident pe multi mai multi bani.
2) Pentru ca ar fi capabil sa plece la o alta selectionata si sa se razbune. Si prin vorbe si prin fapte.Ar fi culmea frustrarii sa il vezi pe Piturca jucand spectaculos cu o alta echipa.
3) Pentru ca fara trei nu exista doi.
4) Pentru ca plecarea sa ar intrista profund miscarea EMO din Romania.
5) ( Inevitabila tema )Pentru ca plecarea ar duce la disparitia unei importante surse de venit la bugetul cazinourilor romanesti, si implicit la bugetul Romaniei. Cand Piturca nu triseaza, pierde mereu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu