Vanatoarea de talente: Kouamatien Emmanuel Kone

Azi, la "Vanatoarea de talente", un pusti african nu foarte cunoscut, ajuns in Romania, si de la care se asteapta saltul in fotbalul mare pe parcursul acestui sezon. Cine este acest Emmanuel Kone?

Kouamatien Emmanuel Kone, nascut pe 31 decembrie 1986 in Abongoua, Cote D.Ivoire. Pana acum putin timp era international sub21, insa s-a transformat in international absolut pentru a isi ajuta selectionata nationala sa se califice la viitorul Mondial organizat de Africa de Sud in 2010. La recentul turneu sub21 de la Toulon a castigat trofeul "Jucatorul revelatie".


Inaltime: 1.75 cm, greutate 72 kg, Emmanuel Kone este mijlocas. dreptaci, poate fi vazut jucand mult lipit de banda dreapta a terenului. Fizic nu este foarte puternic, insa este este un adevarat plaman in centrul terenului. Foarte bun tactic si tehnic, ii place sa se incorporeze in atacurile proprieiechipe insa pacatuieste prin a fi foarte iregular in diferite momente ale partidei. Este unul dintre ceimai promitatori fotbalisti africani ce au sosit in ultimul timp in Europa, asa ca atentie la progresia sa. Este de asteptat sa explodeze o data cu primele sansepe care decide sa i le ofere Ioan Andone. Emmanuel Kone este jucator al celor de CFR Cluj.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu