Daca Hagi si Lacatus nu sunt antrenori atunci cine?

Dacă Hagi şi Lăcătuş nu sunt antrenori atunci cine este antrenor în ţara asta? Dacă Hagi nu este antrenor atunci ce este? A antrenat prin Turcia, a antrenat pe la Timişoara, chiar și naționala, apoi a ajuns la Steaua. Însă lui nea Culai i s-a sculat părul în cap, i s-a pus pata pe Maybach şi… şi gata. Hagi e varză ca antrenor. Aşa să ştie lumea.


Dacă Lăcătuş nu este antrenor, atunci ce este? A antrenat pe la Braşov, Galaţi sau Arad. S-a rodat omul şi în momentul în care a crezut că e pregătit a venit la Steaua. La fel ca Hagi. Însă iară i s-a sculat părul în cap lui nea Culai şi iară faza cu pata şi … şi nu există viitor pentru Lăcătuș la Steaua. Lăcătuş încă nu e, însă va fi varză ca antrenor. Aşa să ştie lumea.


Dacă oamenii ăştia nu sunt antrenori atunci cine este antrenor în ţara asta? În afară de Gigi Becali şi de maestrul-emerit George Copos. Rednic( jumătate antrenor,jumătate impresar ), Andone, Hizo, Lucescu Jr, ăştia de mâna a doua veniţi de pe afară? Da? Cine şi ce a câştigat? De la Ienei încoace spuneţi-mi şi mie un titlu adus în ţară. Olăroiu, Popă Gură-Spartă, Mărini, Pițurcă? Ia să vedem noi în palmares ce mare brânză au făcut ei? Unii au câştigat nişte titluri în interiorul fotbalului românesc, titluri puse mai mereu sub ghilotina suspiciunilor de blat sau a arbitrilor cumpăraţi. Unii au făcut turul României încercând să rateze cât mai puţine dintre echipele înscrise pe lista. Ăştia sunt antrenorii noştri.
.
Însă Hagi şi Lăcătuş sunt varză. Nu contează că ştiu mai mult fotbal decât mulţi dintre oamenii ăştia adunaţi ca să fie strânşi.


Alex Ferguson a câştigat primul său titlu la şase ani după ce şi-a început cariera de antrenor. Alex Ferguson a câştigat primul titlu cu Manchester United după alți şase ani trecuți de la sosirea sa pe Old Trafford. Să vorbim şi despre Arsene Wenger? I-au trebuit şapte ani de antrenorat pentru a reuşi câştigarea unui titlu. În primul său an la Arsenal a ratat calificarea în Champions League. Englezii, mai lenți în procesarea daunelor, l-au mai lăsat un an. Wenger a realizat eventul cu Arsenal sezonul imediat următor. Wenger este de 12 ani antrenor la Arsenal, Ferguson de 22 la Manchester.


Pe malul Dâmboviţei, un om care în tinereţe purta ciorapi din lâna ar trebui să aibe puţin mai mult respect la adresa şosetelor din bumbac natural. Nu să le arunce imediat ce s-au pătat puțin.


Deci, Hagi şi Lăcătuş sunt varză ca antrenori. Care sunt antrenorii ăia buni în ţara asta? Cine şi ce a câştigat? Şi în ce condiţii? Ultimul titlu european a fost câștigat cam pe vremea în care Ferguson semna pentru Manchester.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu