Mă laşi odată?

"Nea Mitică lasă-ne". Bănuiţi care va fi rezultatul unui sondaj care să poarte pe frontispiciu drept principală idee titlul acestui articol, domnule Dumitru Dragomir?

""Din punct de vedere tehnic fotbalul românesc este sensibil egal cu fotbalul rusesc, dar din punct de vedere organizatoric distanţa dintre noi şi ei este similară cu distanţa dintre Albania şi Australia."

""Am plecat cu şansa a doua din cauza presei şi unora rău intenţionaţi. Dacă jucam ca ruşii puteam fi campionii Europei."

Mă laşi ? O fi vară, e posibil ca gradele multe arătate de termometru să ne tulbure puţin raţiunea, însă îţi spun sigur: după acest Campionat European, puţini români vor mai pune botul la prosteala dumneavoastră. "Din punct de vedere organizatoric....bla, bla, bla" ...păi cine organizează domnule Dragomir fotbalul românesc?."Sensibil egal...bla, bla"....ştiţi câte Cupe UEFA au câştigat ruşii în ultimii ani, în timp ce la noi se declanşa fiesta pe străzi pentru o semifinală atinsă după o aşteptare de două decade?

Vă lansez aceaşi întrebare pe care Cornel Dinu le-o lansa unor tineri politicieni de pe la malul mării:"A mai rămas ceva de furat prin fotbalul românesc? "

Ai dreptate într-o singură privinţă: "Dacă jucam ca ruşii..." . Dacă...


Foto: Cotidianul

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu