A inceput gălceava : GSP VS MITICA DRAGOMIR

Tolontan s-a revoltat. Firesc. Firesc pentru România totuşi.Drepturile de televiziune ale viitoarei ligi interne au fost câştigate de către trustul al cărui angajat este. Aşa că, o dată ieşite la iveală programele primelor două etape ale campionatului, Tolontan s-a revoltat. Mitică s-a răzbunat. Şi totuşi.

Ştiţi cum sunt programatele meciurile din Primera Division, spre exemplu?
Simplu nu? Ăsta este programul standard aplicat tuturor etapelor din Primera Division. Mai sunt excepţii în care meciurile echipelor implicate în cupele europene sunt devansate de duminică pe sâmbătă seară, însă tot contracost. Un meci costă în jurul a 12 euro. Cine vrea să vadă meciurile din fotoliul de acasă, plăteşte. Cine vrea să le vadă pe stadion, plăteşte. Probabil că este unul dintre motivele pentru care cluburile româneşti încă nu dispun de suficiente resurse economice pentru a lăsa cât de cât deoparte josnicele manevre subterane.


Revolta trustului Intact este de înţeles până la un anumit punct, acela a programării la ore alandala a meciurilor. În rest, transmisiunile PPV ar rezolva şi acele carenţe tehnologice care împiedică televizarea mai multor meciuri simultan. Însă "ca la noi la nimeni", este o vorbă pur românească, aşa că ne comportăm ca atare.

2 comentarii:

25 iunie 2008 la 11:46 Anonim spunea...

Toti gugustiucii astia care mai au graunte de-o vara , de mancat ,sunt destul de bine informati , totusi . Si au si "mijloace specifice" de a tine situatia si preopinentii sub observatie .Tu nu ai observat cum se comporta , de vreun an , ceata lui Pitigoi ?Stiu si ei ,foarte bine, cum sunt programate meciurile in Anglia,Spania,Italia etc. Nu trebuia sa afle de la tine , neaparat .Interesul de grup ii arde si ii uneste cel mai tare .Asa este de fapt ,astazi,in toata societatea romaneasca .Parerea mea este ca te-ai ars...Pentru ca , spune o vorba ramasa "intact(a)" :daca nu esti cu noi , esti impotriva noastra (a famigliei) .Asa ca , e clar .Tu tii cu Basescu .Adica , cu ursul .Trebuie sa ai grija ce adevaruri scrii , in consecinta....Eu iti vreau binele .Adica, mai pe inteles, ce daca nu a avut dreptate Tolontan ?Trebuia sa il contrazici tu ?Dupa cum mi-a atras atentia Daniel Nandos odata, ti-o arunc si eu ca mi s-a parut tare de tot :"Ai grija ,ca daca il contrazici pe Tolontan ,pierzi din credibilitate (!!!???) .Hai cu bafta, beleaua !

25 iunie 2008 la 14:20 Anonim spunea...

Nasty

Sa traiesti amice. Pai ce treaba am eu cu Tolontan? :))

Oricum ar fi, tot nu este cum trebuie sa fie. Intelegi, nu?

Trimiteți un comentariu