LIVE PE INTERNET: REAL MADRID - BARCELONA , UN CLASIC FARA CAFEINA



Târâţi în vârtejul iscat de ultima etapă din prima ligă românească, să ne reaminitim totuşi că astăzi se joacă meciul cel mai vizionat pe plan mondial. Real Madrid - Barcelona, clasicul clasicilor. Un meci care se joacă având ca prolog o mahmureală a celor de la Real după sărbătorirea titlului cu numărul 31 cucerit nu mai departe de duminică şi un sezon dezastruos al celor de la Barcelona care vin la pomul lăudat cu un sac golit de titluri în acest an.

Acum vreo doi ani doar, toată suflarea madridistă aflată pe stadionul Santiago Bernabeu aplauda la scenă deschisă superjocul prestat de Barcelona condusă magistral de Ronaldinho. Între timp Ronaldinho s-a dizolvat în suc propriu transpirat prin discoteci, mai puţin pe la antrenamente, în timp ce coechipierii săi se văd nevoiţi ca miercuri seară pe Bernabeu să le facă culoar campionilor la ieşirea acestora pe gazon.


Ce mai este pus drept premiu în condiţiile în care titlul este deja acontat de Real Madrid?Orgoliul cât o imensitate al celor două entităţi. În plus pentru Barcelona, lupta pentru locul doi din clasament, loc ce garantează prezenţa directă în grupele Ligii Campionilor. Cam greu ţinând că se află la patru puncte în spatele unui Villarreal în formă de zile mari.

Pe internet, Real Madrid - Barcelona poate fi urmărit LIVE AICI. Cu pluginul de rigoare numit Sopcast instalat. Vizionare plăcută.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu