CE SE INTAMPLA LA NATIONALA?

“Victoriile au o mie de părinţi, iar înfrângerile sunt orfane” - Napoleon


.
Naţionala se află în vacanţă.Ogăraru va privi Europenele din faţa televizorului.




Oamenii cu putere de decizie din fotbalul românesc au distractiva manie - distractivă pentru ei - de a face intrigantă existenţa restului de muritori. Victor Piţurcă nu. Piţurcă is different până şi în asta. Aşa că “decizia Ogăraru” nu e deloc surprinzătoare. Nici măcar nu l-a amăgit pe jucător dându-i ceva zile de speranţă până în momentul în care, pe 28 mai, va anunţa cu surle şi trâmbiţe:
And the winners are…”

.

Nu e nevoie să fii Nostradamus, nici măcar oracol prin Bălceşti pentru a îţi da seama că Piţurcă va fi făcut cu ou şi cu oţet pentru fixul său de a face ceea ce vrea. Are şi dreptul selecţionerului. Interese? Comisioane? Fleacuri.Dacă lucrurile nu vor ieşi aşa cum ne dorim la Europene, Piţurcă va primi toate şuturile în fund. În caz contrar,amintiţi-vă de Napoleon.

.

Pisică albă, pisică neagră, ce contează ? Important este să prindă şoareci. Visele sunt gratuite.

.

P.S : Probabil că naţionala României are un surplus de pregătire din moment ce a intrat în vacanţă înainte de a începe munca. Pentru mine e ilogic şi consider că pierdem din oportunităţi. Din moment ce campionatele italiene şi franceze sunt încă în curs de desfăşurare, nu ar fi fost de preferat să luăm un avans de câteva zile bune de pregătire? Timpul vacanţei nu este “după”? Pentru că mai devreme sau mai târziu va fi un după şi tare mă tem că ne vom întoarce acasă încă săltând pe un picior încercând să ne scoatem apa din urechi.

.

Aţi observat cât de greu este să vă reveniţi la ritmul normal după întoarcerea din concedii? Dimineaţa de luni nu vă găseşte mult mai obosit decât după-amiaza de vineri?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu