Corectitudine ..... Buah !!!

"Nu mi se pare corect faţă de Mysport introducerea în toate articolele scrise de tine de linkuri redirecíonate spre blogul tau personal"

Un fragment dintr-un mesaj recent care m-a surprins si nu prea. Nu stiu dacă Gusti se află în spatele celui care a trimis mesajul însă nu mă mai miră nimic.

Ţin să fac o remarcă totuşi. Nu cumva se depăşeşte limita bunului simţ ? Atât timp cât pe Mysport se posteză de manieră voluntară iar beneficiile traficului generat de utilizatori merg spre proprietarii site-ului care e problema cu link-urile de redirecţionare?

Da, pun linkuri către blogul personal, de ce să nu o fac? Adică tu poţi aplica publicitatepeste munca userilor, nu spune nimeni nimic, nici nu ar avea cum, iar când eu pun nişte săgeţi către blogul personal ţipi de parcă ţi-aş fi furat portofelul.

Adică NOI ne ducem pe stadioane, prin săli de sport în încercarea de reda şi starea naturală a lucrurilor în timp ce zeci de reporteri aşteaptă cu limba scoasă pe la uşile palatului becalian declaraţii bombă, încercăm să promovăm corectitudinea, să ne organizăm, în ciuda ignoranţei cu care ne trataţi iar voi daţi cu ranga prin culise. Nu spun mai multe pentru că începe să se simtă iz de telenovelă. Şi de mizerie. Postaţi voi, ce mai tura vura.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu