Cu pistolul la tâmplă : Steaua sau CFR Cluj ?

Să o spunem franc : ceea ce se întâmplă în prima liga românească de fotbal este ruşinos.Iar unicii care mai fac faţă cu brio acestui simulacru “sportiv” sunt arbitrii. Nu ştiu cum se face însă arbitrii greşesc tot mai des. Da, da … ştiu. Greşeala este omenească. Însă microbistul se întreabă: dacă sunt umane de ce greşelile apar mereu în favoarea echipelor de pe primele locuri( Lista începe cu CFR Cluj, trece pe la Steaua şi ajunge la Rapid )?
.
Erorile arbitrale continuă să fie fidele aliate ale principalelor favorite la titlu. Erorifăcute de către arbitrii cu prezent şi viitor, din aceia care ştiu că în cazul în care greşesc e de preferat să greşească în direcţia potrivită, iar în aceste cazuri, a greşi este echivalentul deciziei corecte. Avem un campionat care s-a transformat într-o dezbatere publică între CFR Cluj şi Steaua. Restul nu mai contează. Arbitrul la mijloc trebuie să ia decizii cu ţeava pistolului aţintită asupra sa. Ce s-aleagă, ce s-aleagă?: ” Să piardă cei care nu au prea mult de pierdut”. Gata. Problemă rezolvată.
.
În altă ordine, aceleaşi idei. Până la urmă câte decizii greşite au fost aseară?
.
Varianta GSP - Varianta soft


Varianta ProSport - Varianta hard ( …..da, ştiu că Vasluiul trebuie să primească vizita Stelei )


Şi nu e de mirare că acest om afirmă următoarele …

…despre acest personaj…


Nu de altceva, dar Crângul din Buzău suferă de scenarită. Pandurii ştiu de ce.
.
Noi să fim sănătoşi, să nu mai facem treaba în grabă, pentru că uite ce se întâmplăcând nu eşti atent. Îţi intră duşmanul în casă…chiar dacă printr-o bulă a celor de laGSP.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu