CINE SE LUPTĂ PENTRU CÂŞTIGAREA TITLULUI ? Cfr Cluj , Steaua, Rapid


Mi-ar fi plăcut să vorbesc frumos, indiferent de rezultat, despre partida disputată întreSteaua şi Unirea Urziceni însă nu pot : încă o dată, arbitrii şi-au apariţia negativă ( deja aveam un gust amar văzând cum Augustus Constantin anula un frumos gol englezesc Universităţii Craiova ). Dacă tu ca ziarist nu poţi ( nu vrei ) să iei atitudine faţă de ceva cât se poate de clar şi întrebi masele " ce părere ai? " de parcă " turma " ar putea avea influenţă în ceea ce se întâmplă, eu da pot spune ceea ce cred. Poate că nici vorbele mele nu vor schimba nimic, mai mult ca sigur, însă de ce se mai joacă meciuri de fotbal în România? De ce să mai alerge 22 de oameni ca descreieraţii pe o bucăţică de iarbă, dacă un singur om, cel care ar trebui să reprezinte corectitudinea şi să impună regulile acolo unde trebuie impuse, interpretează legea după cum îi dictează buzunarul raţiunea de borfaş.


Stai şi te întrebi : CINE SE LUPTĂ PENTRU CÂŞTIGAREA TITLULUI ? Cfr Cluj , Steaua, Rapid sau arbitrii ? E înfricoşător şi nu mă refer aici doar la henţul lui Golanski ( putem adăuga încă un henţ al lui Neşu pe final ) sau golul anulat al Craiovei ( asta ca să vorbim doar despre etapa care abia s-a scurs ), e înfricoşător că arbitrajul are un rol atât de important în fotbalul românesc.


Ajungem la concluzia că acest campionat o să îl câştige echipa ce va fi capabilă , va reuşi, SĂ FURE cel mai mult ( stelişti relaxaţi-vă, nu uit de episoadele Fabbiani la Bistriţa sau de acel Rapid - CFR ). Aşa că, cine plusează mai multe prin subterane va câştiga liga. Asta se vede de aici din Scaunul Nr 16, Rândul 20, Peluza II a fotbalului mioritic.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu