HAGI SI TITLUL PIERDUT DE REAL MADRID


CANAL + Spania a difuzat ieri un inedit reportaj despre Gică Hagi şi perioada petrecută de probabil cel mai bun fotbalist român al tuturor timpurilor la Real Madrid.

În reportaj se face o mică retrospectivă din momentul în care Hagi ajunge în fotbalul de elită odată cu Steaua. Marcarea golului prin care Steaua câştiga acea Supercupă a Europei în faţa lui Dinamo Kiev, acea finală de Liga Campionilor pierdută în faţa lui AC Milan şi se ajunge la momentul Real Madrid. Gică Hagi îşi exprimă în interviul acordat televiziunii spaniole regretul de a fi plecat de la Real Madrid.

Amănuntul cel mai interesant din reportaj vine însă din ultimul meci pe care Hagi l-a disputat pentru Real Madrid. Era ultima etapă din Primera Division 1991-1992 iar Real Madrid se deplasa pentru a juca titlul pe terenul celor de la Tenerife. Era neapărată nevoie de victorie, o pasă de gol şi un super-gol din lovitură liberă ale lui Hagi şi Real Madrid conducea cu 2-0. La 2-1 pentru Real Madrid, Hagi este schimbat, iar în reportaj apar secvenţele respective din partidă cu comentariul original al televiziunii spaniole"Nu înţeleg de ce este schimbat Gică Hagi,este cel care poate schimba soarta partidei printr-o singură fază de joc". După scoaterea lui Hagi de pe teren, Real Madrid a mai încasat două goluri iar titlul a fost scăpat printre degete. Reportajul se încheie cu părerea de rău a lui Hagi "Nu trebuia să plec niciodată de la Real Madrid,m-am înşelat".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu