Pe marginea prapastiei


Dezvăluirile publicate de Gazeta Sporturilor au surprins multă lume, chiar au scandalizat sufletele candide ale celor de la FIFA. Nimic anormal insă, pentru că se știa deja, de mult timp, cine și ce prin lojele stadionului Ghencea ? Și poate că tocmai de aceea ar trebui ca reflectoarele să fie redirecționate in cu totul altă direcție.

Cel mai mult surprinde anestezia generală care pare că îi este administrată pretențioșilor suporteri steliști. Spunea un amic stelist: " Nu știu... steliștii ajung la stadion cu chef de a protesta, însă cum echipa îi face mai mereu să sufere , se uită cauzele unei atât de acute angustii." - Să fie criza de vină și probabilitatea tot mai mică de a se găsi un investitor de talia lui Becali, care Becali până și el are probleme cu lichiditățile?

Becali continuă în propria lui lege, Rădoi pleacă în deșert și se apropie un nou an in care este foarte probabil ca Steaua să rămâna fără nici un trofeu câștigat.

Se întamplă ceva bun la Steaua însă, și nu poate fi descris decât cu urmatoarea frază: "Suntem pe marginea prapastiei și din fericire, am mai facut un pas in față ..."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu