Meciuri tari de vazut in week-end


Week-end-ul acesta incepe tare cu un Manchester United - Tottenham, meci contand pentru FA Cup. Se asteapta debutul tinerei sperante sarbe Zoran Tosic. Manchester United - Tottenham, sambata, orele 19:15 ( LIVE pe internet aici ).



Imediat dupa meciul din insulele britanice incepe un alt meci tare, de aceasta data in Serie A. Juventus -Fiorentina, un meci in care torinezii pot egala la puncte liderul Inter, in timp ce echipa lui Mutu, in cazul unui nou esecs-ar vedea tot mai indepartata de locurile fruntase ale clasamente. Sambata de la orele 21:30 ( LIVE pe internet, aici ).


Ziua de sambata se incheie cu Barcelona - Numancia ( LIVE pe internet aici ), orele 23:00, meci interesant prin prisma unui fapt cat se poate de interesant: catalanii intalnesc singura echipa care i-a invins pana acum in campionat, in chiar prima etapa a turului. Azi incepe returul din Primera Division.


Duminica este putin mai saraca in oferta, singurele partide cat de cat mai interesante fiind reeditarea derby-ului de luni dintre Liverpool si Everton, orele 18:00 ( LIVE pe internet aici ), iar pe final de zi Real Madrid - Deportivo la Coruna, orele 22:00 ( LIVE pe internet aici )echipa din capitala Spaniei incercand sa treaca peste criza provocata de recentele tulburari din sanul clubului pe un teren nu tocmai favorabil, acolo unde nu a mai castigat de ani buni de zile.

2 comentarii:

25 ianuarie 2009 la 06:21 Anonim spunea...

Este o mica eroare in programul tau: Real Madrid joaca pe propriul teren cu Depor. In prima etapa din Primera, Depor a invins-o pe Real acasa cu 2-1.

25 ianuarie 2009 la 09:02 Bar Tikitaka spunea...

da, ai dreptate, se modifică. Mersi

Trimiteți un comentariu