Mai vrea Liverpool titlul in Premier League?

Trei remize in ultimele trei partide. Acesta e scurtul bilant retrospectiv al celor de Liverpool si pozitia de lider a fost pierdut in fata atacului furibund al celor de la Manchester United.

Inca o remiza pentru echipa lui Rafa Benitez, de aceasta data in fata celor de la Wigan, doua puncte pierdute cu doar sase minute inainte de finalul partidei atunci cand Mido, egipteanul celor de la Wigan a transformat o lovitura de pedeapsa, anuland astfel avantajul luat de Liverpool pe finalul primei reprize prin golul marcat de Benayoun. Statistica e dura cu Liverpool. Sapte egaluri in ultimele zece partide. Multe puncte pierdute.

Sanse irosite de care au profitat cei de la Manchester United care pur si simplu i-au zdrobit pe cei de la West Bromvich Albion cu 5-0, scor scurt in conditiile in care elevii lui Alex Ferguson puteau face scor de rugby.

Alta echipa care nu a pierdut oportunitatea de a se apropia de Liverpool este Chelsea, victorioasa si eain intalnirea cu Middlesbrough, in timp ce Arsenalul lui Arsene Wenger da rateu dupa rateu si se indeparteaza de pozitiile fruntase ale clasamentului, punandu-si in pericol participarea in viitorul sezon de Champions League.


Premier League, Rezultate Etapa 23
Everton-Arsenal 1-1
Portsmouth-Aston Villa 0-1
Wigan-Liverpool 1-1
West Bromwich-Manchester U. 0-5
Chelsea-Middlesbrough 2-0
Manchester City-Newcastle 2-1
Blackburn Rov.-Bolton Wand. 2-2
Sunderland-Fulham 1-0
Tottenham-Stoke City 3-1
West Ham Utd.-Hull City 2-0


Clasament

1 Manchester United - 50 puncte
2Liverpool - 48 puncte
3 Chelsea - 48 puncte
4 Aston Villa - 47 puncte
5 Arsenal - 42 puncte
6 Everton - 37 puncte

2 comentarii:

29 ianuarie 2009 la 22:28 Anonim spunea...

imi vine sa dau caciula de pamant de ciuda - e inexplicabil de ce Liverpool pierde atat de usor puncte la echipe mici

29 ianuarie 2009 la 23:36 Anonim spunea...

AcetoBalsamico

Eu ma gandesc si la o alta varianta. Probabil ca sunt cu gandul la Champions League. Insa mereu apar perioade din astea in care echipele joaca mai slab

Trimiteți un comentariu