Alves vs Maicon: Cel mai bun fundaș dreapta din lume?

Alves de la Barcelona, Maicon de la Inter Milano. Echipele lor de club au deschis scorul în meciurile disputate la sfârșit de săptămână în urma unor acțiuni pornite de către cei doi brazilieni.


Cel mai bun fundaș dreapta din lume este un titlu pe care și-l dispută exclusiv cei doi. Care dintre ei îl merită mai mult?
Alves
Ionuț, știu părerea ta.... dar totuși... Au ghinion cei doi că sunt contemporani?


Maicon

8 comentarii:

26 ianuarie 2009 la 17:28 Ionut Tataru spunea...

Ghinion are Alves ca e contemporan cu Maicon :))))))))) Acum serios, e bine pentru selectionerul Braziliei sa aiba asemenea variante pentru postul de fundas dreapat. Cu siguranta la momentul asta, sunt cei mai buni din lume pe aceasta pozitie

26 ianuarie 2009 la 17:35 Bar Tikitaka spunea...

Scuza-ma....Maicon? :))) Cand o ajunge si Inter sa dea 4-5 goluri pe meci, dintre care jumatate din centrarile lui Miacon, mai vorbim. Deocamdata Inter bate cu 1-0 și asta pentru ca Maicon este un aparator dreapta bun.

Alves este mai mult decat un aparator drepta bun. E avion supersonic. Fuge cat si pentru fundașul stânga, centreaza, bate cornere, auturi, până și loviturile libere.

Mai are de păpat Maicon. Are noroc ca Dunga este un antrenor defensiv si il prefera pe el in locul lui Alves.

26 ianuarie 2009 la 17:40 Ionut Tataru spunea...

Baiatul asta defensiv este al treilea golgeter al Interului in acest sezon si are pase decisive mai multe decat mijlocasii lui Mourinho :P Iar in Italia nu se va bate niciodata in halul in care se bate in Spania. E alt fotbal ;)

26 ianuarie 2009 la 17:46 Bar Tikitaka spunea...

Nu e greu să fii golgeter in Italia unde se marcheaza atât de puțin :))

Și totuși, Maicon rămâne doar un fundaș. Alves se transformă rând pe rând în mijlocaș sau extremă fără ca nimeni să îi acopere spatele.

26 ianuarie 2009 la 17:58 Ionut Tataru spunea...

Inteleg ca nu prea i-ai urmarit evolutiile lui Maicon. La fel face si el, e fundas, mijlocas, extrema si finalizator, bate cornere si auturi, si lovituri libere. Bag mana in foc de faptul ca daca ar juca in Spania ar fi la fel ca Alves. La fel cum sunt sigur ca daca barcelonezul ar juca in Italia nu si-ar mai face atat de cap :)

26 ianuarie 2009 la 21:28 Anonim spunea...

Belletti. Glumeam. :)
Nu urmaresc campionatul Italiei, cu atat mai putin meciurile lui Inter, insa cred ca cei doi se remarca in moduri diferite si e putin complicat sa faci o comparatie pertinenta.

26 ianuarie 2009 la 21:47 Bar Tikitaka spunea...

Daniel, Brazilia a avut mereu nume mari pe această bandă dreaptă. Amintesc numai ultimele mari nume, Cafu și Roberto Carlos. Chiar și Belletti, însă la scară redusă.

28 ianuarie 2009 la 13:47 Anonim spunea...

Eu zic sa-l amintesti doar pe Cafu, Carlos a jucat pe stanga. Ar mai fi un nume nou: Rafael (daca am retinut bine) de la Manchester United.

Trimiteți un comentariu