Juventus Torino - AC Milan : Un alt duel al granzilor ( Avancronica si Live pe internet )


Dupa ce aseara Barcelona a profitat de forma slaba a celor de la Real Madrid si s-a distantat la 12 puncte fata de rivala sa istorica, azi la 21:30 se joaca un alt mare meci al Europei. Mare meci. Chiar daca Inter Milano domina autoritar campionatul italian, nu poate fi ascunsa realitatea istorica: Juventus a cucerit mai multe in Italia, iar AC Milan in Europa. Privind prin prisma palmareselor, ele sunt cluburile cele mai prolifice din cizma italiana.


Se vor intalni pe Delle Alpi ( Live pe Internet AICI. Mai multe adrese AICI ), intentia ambelor echipe fiind, normal, cele trei puncte puse in joc, in scopul de a se infinge mai bine pe pozitia secunda in spatele liderului Inter.

Cum ajunge Juventus la meci?: Dupa un egal in Liga Campionilor contra celor de la Bate Borisov, egal considerat rusinos, insa valoros in esenta lui, asigurandu-le prima pozitie din grupa. In cel mai pur stil juventin.


Cum ajunge AC Milan la meci? : Probleme, multe probleme. In joc, in lot, in rezultate. Gattuso s-a accidentat grav ( va lipsi cateva luni ) iar cel mai bun om al Milanului, Kaka, este incert.


In ciuda acestor mici pete negre, meciul se asteapta a fi o intalnire captivanta, fotbal italian in stadiu natural.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu