Chelsea - CFR Cluj : E posibila o noua surpriza?

E riscant sa iti rezolvi problemele pe ultima suta de metri. Sa te numesti Chelsea si sa ai cinci partide la dispozitie pentru a decide o calificare din grupe si totusi sa nu o faci se numeste aventura. Chiar dacă ai o grupă ușoară. Ce dacă joci pe Stamford Bridge iar rivalul tau este o modesta echipa din Romania, pe numele ei CFR Cluj? ( LIVE PE INTERNET)
41.jpg

Diferenta dintre cele doua cluburi este enorma. In bani, in loturi, in resurse...in tot. Insa se cauta mereu argumente care sa ajute la crearea unui scenariu în care să se producă un rateu cu adevărat istoric pentru echipa insulară.
.
De exemplu: romanii au fost raniti in propriul orgoliu de ardelean cosmopolit de către clubul englez care nu s-a sinchisit sa trimita vreun reprezentant pentru a ii astepta la aeroport. Un motiv suficient pentru ca echipa din Cluj sa reuseasca surpriza? Nu inca, insa se mai cauta...
.

La Chelsea nu joaca Frank Lampard, un jucator decisiv in partidele decisive. Nu joaca nici Joe Cole insa revine Drogba. Ramane de vazut daca Felipe Scolari va trimite pe teren prezentul, un Anelka in forma, si trecutul, un Drogba accidentat in meciul tur cu clujenii. Un alt risc acela de a trimite impreuna pe gazon doua caractere atat de puternice.
.
CFR este o echipa care se pliaza excelent pe cartea contraatacului in acest tip de partide, asa cum a facut-o deja in partida de la Roma, acolo unde Chelsea a pierdut cu 3-1. E cat se poate de plauzibila o versiune de joc in care odata cu trecerea timpului Chelsea sa ajunga sub presiune si sa atace tot mai salbatic si cu cati mai multi oameni in terenul advers, moment propice pentru contre declasante de jucatori ca Dubarbier, Kone sau Culio. S-ar putea juca un astfel de meci. Tot ce e posibil, din moment ce clujenilor nu le ramane o alta optiune.

.

Argumente suficiente pentru ca Chelsea sa fie dată afară din Champions League?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu