Barcelona - Real Madrid 2-0 : S-a impus logica ( Cronica si rezumat video )

Avea dreptate Bernd Schuster: " Real Madrid nu poate invinge Barcelona in momentul de fata". Si a fost destituit, lasandu-i loc unui Juande Ramos, chiar mai fricos decat germanul. Nu poti iesi sa te aperi intr-un meci contra Barcelonei. Mai devreme sau mai tarziu, undeva. candva, cumva, va aparea o fisura. A aparut tarziu, in minutul 83, prin gaura facuta de Eto.o, facandu-si loc si Messi in ultimele momente ale meciului.

Barcelona a fost fidela stilului sau spectaculos, insa s-a notat presiunea din exterior care presupunea un adevarat festin de goluri al jucatorilor blaugrana. S-a vorbit mult despre acest meci, despre dorinta de razbunare a catalanilor dupa esecurile suferite in ultimii doi ani si acest fapt si-a pus amprenta asupra jocului. A rezultat un meci in care Real Madrid a iesit pe gazon cu gandul sa apere o onoare deja pierduta cu cateva zile inainte de inceperea meciului. Eroare flagranta, pentru ca nu iti poti apara onoarea decat luptand, nu alergandu-l pe Messi si dandu-i la picioare din orice pozitie..

Logica s-a impus, madrilenii au ingenuncheat si se poate spune ca au pierdut, inclusiv lupta pentru titlul din Primera Division. 12 puncte, privind obiectiv starea de spirit a celor doua cluburi, semnifica mult, si nu se pot anula asa repede. Mai jos rezumatul...

5 comentarii:

14 decembrie 2008 la 09:56 Anonim spunea...

prea buna barcelona....joaca prea bine ...nu am ce zice..e fenomenala

14 decembrie 2008 la 11:00 Anonim spunea...

da...e asa de fenomanala incat a batut-o sahtior!

14 decembrie 2008 la 11:07 Bar Tikitaka spunea...

Cu Sahtiorul a jucat echipa de tineret. Toti cei care au jucat aseara contra Realului, au fost in tribune in meciul cu Sahtior.

14 decembrie 2008 la 11:48 Anonim spunea...

cea mai spectaculoasa echipa!!cu cel mai bun joc de passe!!!show a facut aseara!!bravo baieti!!!fortza barc

14 decembrie 2008 la 16:02 Anonim spunea...

mare portar casilias

Trimiteți un comentariu