Talentul, veteranul si rezerva

Stiu. Fotbalul italian este plictisitor pentru unii. Prea mult catenaccio probabil, insa Il Calcio ramane o sursa de momente fotbalistice demne de a aparea in paginile oricarui spatiu sportiv, scris, televizat sau virtual, bloguri sau site-uri specializate.Sezonul a inceput in Italia cu Inter avand un nou antrenor, dragul meu Mourinho, si cu un singur mare transfer, Ronaldinho, ajuns la AC Milan pentru a incerca propria resuscitare. Insa dupa cum se desfasoara ostilitatile altii sunt protagonistii. Ok, Mourinho cu ale lui, inclestarile cu presa. Are si rezultate pe gazon deocamdata.


Primul protagonist de care vom vorbi azi este Julio Cruz, atacantul interist, pedepsit pe jumatate de catre Mourinho, dar care si-a castigat iertarea pe baza de goluri care aduc puncte. Cazul lui Julio Cruz este demn de un articol aparte de care sper ca se va ocupa Ionut. Pustiul care tundea iarba pe stadionul argentinienilor de la Banfield, jucatorul care nu s-a plans niciodata, fara fite, cu spirit de echipa,nu este titular indiscutabil insa mereu raspunde asteptarilor. Cu goluri.


Un alt nume propriu este cel al lui Del Piero, jucator care isi traieste a nu stiu cata tinerete. A demonstrat-o în recenta intalnire din Champions League contra celor de la Real Madrid, si a demonstrat-o duminica în campionatul italian.


Ultimul protagonist, dar nu cel din urma, de care vom vorbi este lazialul Zarate. Un jucator care cu golurile sale aduna puncte pentru Lazio dandu-i posibilitatea acestei echipe sa se bage in fata printre ocupantele primelor locuri din clasament.


Fara indoiala ca sunt trei jucatori care vor avea multe de spus in desfasurarea acestui sezon in Italia.

1 comentarii:

11 noiembrie 2008 la 07:36 Ionut Tataru spunea...

Mah, tu de unde stii ca vroiam sa scriu de Cruz? :))))))))))

Trimiteți un comentariu