Saracii de la Steaua

Marea problema a Stelei nu este previzibila infrangere in fata Lyonului. La ce sa te astepti de la o echipa care cu cateva zile inainte remizase pe teren propriu contra ultimei clasate in liga interna? La ce sa te astepti de la o echipa care de luni intregi traieste intr-un balon umplut cu stres de catre propriul patron? La ce sa te astepti de la o echipa care este in reprosuri, devenite intre timp topice, de genul “Le lipseste orgoliul”, “Unde este ambitia voastra?”, ” Sunt niste lenesi”, “Mercenari”?
.
Apare acum campania asta “Da-le Gigi multi bani, ca altfel astia nu alearga“. Adica banii pe care ii iau componentii actualului lot al Stelei sunt putini pentru nivelul campionatului nostru? Exista pretentii? Demonstreaza ca meriti ceea ce ceri. Cine garanteaza ca salariile mari aduc performante, si nu suficiență?
.
Steaua nu are nevoie de vedete-burete care sa suga bani in schimbul a prea putin. Steaua are nevoie de jucatori precum Banel Nicolita. De jucatori care sa fuga de foame. Pentru ca Banel, in ciuda limitelor tehnice, este cel mai harnic de la Steaua. De acest tip de jucator are nevoie Steaua. De saraci care sa fuga pentru a trai ca bogatii.
.
Ar trebui intrebat Benzema cat castiga in momentul in care a ajuns in prima echipa a Lyonului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu