Inca o etapa in Liga Fructelor de Padure

A mai trecut o etapă din prima liga românească . Nici o echipă din București nu a câștigat. Nici măcar CFR Cluj, că și ea e favorită la titlu. Să fie de bine, să fie de rău? Ori au crescut echipele din provincie destul de substanțial, ori echipele din capitală sunt într-o situație mizera. Aș vrea să cred in Craiova, însă e prea devreme si mă cam tem să imi fac speranțe case pot bate pentru titlu. Aștia sunt capabili să strice toată treaba când îți este lumea mai dragă.


Imi pare rău pentru cei din Urziceni. Meritau sa câștige meciul cu Timișoara, insă au avut ceva ghinion, la ultima ocazie a lui Frunză, sau la intervenția fenomenală a lui Pantilimon la șutul lui Todoran.

Dinamo? Sa demonstreze că merită sa câștige campionatul si abia după aceea să se gândească la milioanele de euro din Liga Campionilor.

Incă ceva. Transmisiunile celor de la GSP TV. Toate marile televiziuni occidentale afișează in colțul ecranului chipele și rezultatul. Sperând probabil că își agață telespectatorii cât mai mult in fața televizoarelor, GSP TV nu afișează scorul. O manevra cât se poate de ridicolă și care nu face cinste unei televiziuni care vrea să ajungă lider de piață. Ca și în cazul lui Dinamo, nu cu cerșitul se face performanță, mai ales că trăim vremuri în care informația circulă cu viteză amețitoare. Ehhh ...Gusti?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu