CFR Cluj - Momentul adevarului

Magia cu care CFR Cluj au castigat ultima ligă și Cupă a Romaniei s-a evaporat treptat, și asta datorată în mare parte unor jucători care au inceput să își piardă din modestie. Jocul echipei nu mai este chiar atât de convingător, iar unii dintre fotbaliști par să se gândească mai mult la ce echipă din străinatate să se transfere în detrimentul randamentului de pe gazon.

Pe de altă parte, munca lui Maurizio Trombetta pare să nu convingă decât în planul că nivelul lasat de Andone a fost mult mai ridicat decât poate el să il țina. Dacă Andone își impunea punctul de vedere ținându-și elevii la o suficientă distanță de respect , amintindu-le de unde au venit și ce trebuie să facă pentru a ajunge acolo unde vor sa ajungă, se pare ca italianul a fost depășit de momentul noutății, refreshul dat echipei fiind rapid, însă scurt, ultimele rezultate aducându-i aminte că a fost mereu un secund.


Azi CFR Cluj - AS Roma ( Live Video pe internet aici ). Ar fi timpul ca această echipă să se trezească și să demonstreze de ce au cucerit titlul de campioană a României.
.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu