Vanatoarea de talente: Nicolas Gaitan




Patronul Cfr-ului din Cluj anunta cu putin timp in urma un transfer bomba pentru campionatul romanesc. Posibil sa se realizeze in iarna. Zvonurile din presa argentiniana il dau ca pe un posibil nou jucator al ardelenilor pe Nicolas Gaitan, noua perla a celor de la Boca Juniors, considerat in prezent una dintre revelatiile turneului Apertura 2008, reusind sa atraga atentia mai multor cluburieuropene. In vara, datorita numarului mic de minute jucate si a varstei destul de fragede, a fost pe punctul de a emigra pe vechiul continent. A renuntat si deocamdata a fost idee buna.

Nascut pe 23 februarie in San Martin, Buneos Aires, Osvaldo Nicolas Fabian Gaitan a fost de antrenoriiBocai pe cand avea doar noua ani. A debutat cu echipa mare pe finalul sezonului trecut, insa a confirmat pe deplin la startul acestui sezon, alternand locul de titular cu cel de pe banca de rezerve.

1.73cm inaltime, 68kg greutate, mijlocas ofensiv foarte elegant si fin in joc, un stangaci exceptional, o buna manevrare a balonului si usurință de a pătrunde in careul rival.El este cel care gandeste intr-o echipa, un jucator pentru care CFR Cluj va trebui sa lupte din greu cu echipe de pe intreg continentul european, ultima oferta pentru Gaitan facand-o clubul spaniol Almeriacare vrea sa isi asigure inca de pe acum serviciile tinerei sperante argentiniene.

Doua goluri marcate recent de Gaitan ( secventele incep in minutul 3 al videoclipului )




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu