Video-Rezumate CUPA UEFA 18 Septembrie

Cupa Uefa. Echipele din Capitala, zero barat, si la goluri si la puncte. Singurele care au mai salvat cat de cat din treaba asta europeana au fost provincialii de la Vaslui si Urziceni. Mai jos aveti rezumatele unora dintre cele mai interesante meciuri disputate in acest ultim tur preliminar de cupa Uefa. Probabil ca cel mai frumos gol al serii a fost marcat la Timisoara in timp ce rezultatul meciului lui Dinamo lipseste. Motivul este simplu. In afara faptului ca galeria dinamovista s-a dat in spectacol, jocul celor din Stefan cel Mare nu merita a fi expus decat pentru a fi criticat, asa ca mai bine ne lispsim. Imagini cu meciurile celor de la Vaslui sau Urziceni nu au aparut inca probabil si din cauza absentei golurilor.
P.S. - Pana la urma am hotarat sa dam in bar si un clip cu cei de la Dinamo. Incep sa ii inteleg si pe suporterii aia, pana cand sa tot suporti prestatiile unor oameni platiti regeste si care nu fac altceva decat sa isi bata joc de ei. Nu e ok reactia lor , este insa de inteles daca te uiti dintr-un anumit unghi.

Dinamo si un fotbal prea mare ...


Poli Timisoara 1-2 Partizan Belgrad

Wolfsburg 1-0 Rapid Bucuresti


FK Borac 1-4 Ajax Amsterdam
Meciul s-a terminat cu scorul pe care il vedeti mai sus, mai jos aveti doar unul dintre ele, unul extrem de frumos reusit de Suarez pentru Ajax.

Everton 2-2 Standard Liege

AC Milan 3-1 FC Zurich

2 comentarii:

19 septembrie 2008 la 05:32 Anonim spunea...

muie steaua

19 septembrie 2008 la 23:02 Anonim spunea...

Muie Dinamo ne-ati facut de ras javrelor

Trimiteți un comentariu