Bine ati venit in Champions League

Mirosea a rânced de ceva vreme. Deschideți bine ușile și ferestrele. Să circule aerul, să intre lumina, să se vadă culorile, roșul să se amestece cu albastrul, iar vișiniul să se urce pe pereți ( sper ca am scris gresit ).
.
Așezați-vă comod, pentru că asta este noua voastră casă. Cel puțin până la noua furtună ce va să vină să ne zguduie temeliile. Vă puteți lăsa lucrurile alea murdare aici, intre anii pe care i-ați căutat și cei pe care o să ii cautați iar. Primii plini de erori, iar ceilalți, spoiți cu speranta de a nu gresi iar.
.
Spațiul este primitor, nici prea mic pentru a vă simți incomozi, nici prea mare pentru a băga inăuntru minciuni cu gabarit depașit. Să luați aminte la reguli. Nimeni nu le poate evita si nici sări.Întrerupătorul general de curent este conectat la fiecare mișcare pe care o faceți. Incercați să vă administrați cât mai bine energia și nu țopăiți ca bezmeticii. Să fiți curați, lăsați toate obiceiurile proaste acolo de unde ați venit. Atenție, pe jos este o proaspătă și invizibilă urmă de mop. Aici mașina de spălat funcționeaza perfect, iar periuțele de dinți sunt obligatorii.
.
Sunteti bineveniți și pentru ca voi sa fiți mulțumiți ne rezervăm dreptul de admitere :D.
.
Restul, nu știu. Prespun că urmeaza sa faceti voi ceea ce mai este de facut. Insa tineti minte. Suntem niste masini de fabricat raspunsuri. Cei care au copii o stiu cel mai bine. Ganditi-va insa peste ani, atunci cand o noua generatie de plozi vor intreba: “-Noi am facut vreodata ceva in Champions League?” … si incercati sa evitati producerea unor raspunsuri de genul ” Ne-am pregatit si-am tras apa“.
.

Incepe iar Champions League. Enjoy.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu