Brrrr! Clasic!…de banal!

Mi se fâlfâie! Mă uit la meci și dau aștia gol. Julio Cesar parcă îl cheamă pe ăsta de a băgat-o în ațe, însa mi se fâlfâie. E prea brrr! de clasic! Banal, însă trebuie să scriu cronica meciului ăsta nu? Și uite așa se amorsează o mică grămăjoară de bălegar peste munca a unsprezece jucători, peste toată pregatirea lor din pre-sezon, peste replica, peste nepuținta celorlalti unsprezece jucatori. Nu, acolo pe Giulesti nu s-a jucat fotbal, acolo a fost ceva brrrrrr! de clasic.
.

Nu îl cunosc pe reporterul care a scris cronica de la meciul Rapid-Gloria Bistrita 3-0, însa în ceea ce priveste maniera dansului de a aseza cuvintele care i-au fost cerute pentru a caracteriza acest joc, nu pot spune la rândul meu decât: Brrrr! Clasic! Au trecut 20 de ani de la revoluție, insa o revoluție oarbă care nu a reusit sa schimbe nimic in mentalitatea mioritică. Sau măcar să o mai îndrepte câtuși de puțin.
.
Ok. În altă ordine de idei. Craiova a inceput la fel ca anul trecut. Întrebarea este: Va continua la fel ca anul trecut?
.
Brașovul i-a furat rolul Urziceniului. Victoriile astea agățate în ultimul minut sunt cele mai savurate pe liniile de cale ferată care trec prin cartierul Bartolomeu. Unii iși freacă mâinile pentru ca au reușit să îl țină acolo pe Răzvan Lucescu, eu sunt de părere că piesa slabă din angrenajul lor este Gheorghe Dinu. Cumva, cumva, o să facă el o boacană pe care echipa se va vedea nevoită sa o plătească. Pariu?
.
Steaua? Nu vedeți că deja e campioană chiar dacă nu a jucat încă în campionat? Apropo. Probabil că e premieră mondială faptul de a îți prezenta echipa după ce liga internă a luat startul.
.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu