Europei, per Italia Romania


În timp ce suporterii români prezenţi pe stadionul din Zurich făceau spectacol alături de cei italieni, cotidianul italian La Republica ne prezenta astfel în orele posterioare meciului. Un mic detaliu menit să dovedească fascinaţia unora pentru a provoca buboaie de ură izvorâte din propriiile frustrări. Eu dacă îmi doresc ca România să se califice în sferturi, asta înseamnă că acest lucru se face în detrimentul naţionalei de fotbal italiene. Şi punct, aici se opreşte conversaţia.






P.S : Un prieten din blogosferă mi-a atras atenţia asupra următorului text apărut pe un cunoscut blog românesc, din comentariile acelui articol extrăgând şi sursa fotografiilor de mai sus. Nu voi da link, pentru că nu merită, însă brusc, stai şi realizezi că nu doar unii italieni nu sunt chiar atât de mult ieşiţi în afara peisajului normal şi de bun-simţ.
.
“Mutu a facut ce trebuia
1. Daca Mutu marca, viata lui in Italia nu mai era asa roza. Si mai ales acum ca are de platit 12 milioane despagubiri la Chelsea. Asa ca a facut ce a fost invatat de prietenii sai. A tras in portar.
2. Daca il lasa pe Chivu sa execute, patea aproape la fel.”

.
Prefer să nu mai comentez nimic şi aştept meciul de marţi în speranţa că duminica viitoare voi urmării sfertul de finală alături de amicii mei spanioli.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu