VÂNĂTOAREA DE TALENTE: MARKO MARIN

Lansez astăzi o nouă secţiune numită "Vănătoarea de talente" în care, sper, să pot aduce cu regularitate în faţa voastră tineri fotbalişti care încep să îşi facă loc în fotbalul mondial sau românesc.

Cel care va deschide balul: Marko Marin

O tehnică rafinată, rapid şi un excelent control al balonului. Mic de înălţime ceea ce nu îl împiedică însă să îşi depăşească cu mare uşurinţă adversarii şi să ofere pase decisive, unul dintre punctele sale forte. A ieşit din grupele de copii ale celor de la Eintracht Frankfurt iar în 2005 a semnat pentru Monchengladbach unde împarte protagonismul cu Olivier Neuville, ex-jucător al celor de la Bayer Leverkusen. Cei doi sunt cei mai buni jucători ai unei echipe ce aspiră la promovarea în Bundesliga, Neuville aportând experienţa trcutului iar Marin, german de origine bosniacă, prezentul şi viitorul cel mai promiţător al echipei şi al fotbalului german. Deocamdată a debutat cu selecţionata sub-21 în 2007, într-o partidă disputată contra selecţionatei similare a Irlandei.
S-a făcut remarcat în Campionatul European sub-17 din 2006 şi a fost numit cel mai bun jucător sub-17 şi sub-18 din Germania. Erupţia sa nu a trecut neobservată, cluburi precum Milan, Fiorentina sau Ajax avându-l în vizor pentru un eventual transfer.

Mai jos un clip video cu unele dintre cele mai frumoase faze reuşite de către Marko Marin

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu