Credeaţi că nu se poate mai rău ? - Un dinamovist apără Steaua

Vinde mult scandalul în România. Ieri Iancu şi Becali, azi tandemul Mircea Sandu - Ionuţ Lupescu. Recunosc, vinde mult chiar titlul acestui articol.Este incredibil că de zeci de ani fotbalul românesc depinde de aceşti oameni. Nu spun că respectivii capi din Federaţie s-ar fi transformat brusc în cei mai pătimaşi suporteri stelişti, însă riscul pe care şi-l asumă ieşind la rampă cu astfel de declaraţii este inutil şi provoacă daune foarte grave atât clubului Steaua,cât şi propriei Federaţii Române de Fotbal ( deja este într-o profundă scădere a gradului de încredere printre iubitorii fotbalului din România ).

-„Comportamentul lui Porumboiu nu este de observator UEFA”.
-„Copos e disperat dacă nu bate Steaua”.
-„Dacă te uiţi ce jucători a luat Dinamo, te apucă plînsul”.
-”Nu ne interesează ce spune Iancu!”.
-„Cum se poate minţi că a fost penalty la Neşu?”.

Respectivele declaraţii ar fi considerate chiar decente dacă ar fi venit din partea conducerii clubului Steaua, în speţă Gigi Becali sau Valeriu Argăseală. Însă nu. Sunt parte a inexplicabilei deflagraţii protectoare emanată de conducerea FRF la adresa clubului stelist. Urmează inducerea unui logic rol justiţiar pe care în mod normal trebuie să şi-l asume FRF, însă care este tăvălit prin lăturile emanate de către Gigi Becali chiar de cuvintele din declaraţiile afişate mai sus..

„Federaţia nu susţine nici o echipa. Vrem să fim neutri. Sîntem echidistanti. E o mînă de 4-5 oameni care aruncă în mocirlă fotbalul românesc.”
“Eu îi fac recomandarea lui Gigi Becali să nu mai glumească pe teme de fotbal, pentru că va trebui să dea declaraţii în acest sens”.

Conducerea FRF şi-a asumat un rol în care a eşuat lamentabil atacând tot ceea ce la rândul lui ataca clubul stelist. Pagubele sunt multilaterale. Cel mai mare deserviciu a fost făcut însă chiar clubului Steaua, care până la acţiuni de sens opus, va fi catalogată de către microbiştii români ( că doar ăia contează nu, domnilor Sandu&Lupescu ?- poate că unii chiar ajung să susţină naţionala la Europenele din vară ), drept “echipa federaţiei”. Ultimul lucru de care avea nevoie Steaua era de cearta părintească aplicată incorect de către FRF.

.Încheia ( sau începea ) apoteotic preşedintele FRF: „Ignoraţi conducătorii de cluburi pentru binele fotbalului!”. Îmi permit să completez ca urmare a unui violent impuls de microbist român frustrat : ” Ignoraţii toţi conducătorii fotbalului românesc, pentru binele fotbalului! ”.

Mâinii de oameni care delapidează moral ( şi nu numai )fotbalul românesc i se face manichiura în chiar sediul frizeriei cu adresa la STR SERGENT VASILE SERBANICA NR. 12, SECTOR 2, BUCURESTI, ROMANIA. Ciudat este că pe firmă scrie ” CASA FOTBALULUI”.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu