MATJA KEZMAN,USTUROIUL SI POTAIA


Oleeeeee....! Ce puternic a început anul ! Câte poţi auzi într-un bar,unde lumea vine şi aduce cu briz-newsuri.Şi uite aşa afli că noul star al argentinienilor de la Independiente,atacantul German Denis,om cotat la 10 milioane de euro a fost muşcat de partea dorsală de către un câine în timp ce se antrena în parc.3 copci si la dat goluri.Oare l-a văzut Adi Ilie pe ăsta pe DVD?A marcat de 28 de ori în ultimul sezon.


Apoi aflu că Matja Kezman,ex-Atletico Madrid,Chelsea sau Psv Eindhoven,actual Fenerbahce vrea să se călugărească,pentru că spune el "aş fi mai util lui Dumnezeu"."Înainte îmi era milă de călugări,acum le invidiez stilul de viaţă" mai buf-bufuie Kezman.Gigiiii ia-l că e de-al tău.Aleluia !!!


Ultimul,însă nu cel din urmă dă cu şoşonii în baltă,de fapt cu seringa în venă,un japonez.Se numeşte,asta dacă mai contează,Kazuki Ganaha,are 26 de ani şi joacă fotbal profesionist în prima ligă japoneză pentru clubul Kawasaki Frontal şi s-a gândit omul să îşi injecteze ceva mujdei de usturoi în vene,asta pentru a preveni gripa.Cel puţin aşa susţine el.Federaţia Japoneză a considerat injecţia dopaj însă şi i-a trântit o amendă de vreo 80 000 de dolari.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu