CE NU SE STIE DESPRE NOUA PERLA A STELEI : DAYRO MORENO = Copilul problema


Se pare că Steaua Bucureşti s-a ales cu un atacant de valoare dar în acelaşi timp şi cu un cartof fierbinte în palme.Noua achiziţie a clubului Steaua Bucureşti a fost golgeterul campionatului trecut în Columbia. Însă, pe lângă talentul său de marcator înnăscut, atacantul columbian este foarte controversat pentru problemele create în afara gazonului.


Dayro a fost implicat anul trecut într-un grav incident, datorită unor serioase acte de indisciplină petrecute după încheierea unei partide cu selecţionata de seniori a Columbiei. Respectivele incidente s-au soldat cu demiterea fostului antrenor al celor de la Once Caldas, dat fiind că cei care conduc clubul nu au vrut să pedepsească jucătorul pentru a îl putea vinde.


De altfel, transferul către Steaua al jucătorului nu ar fi prima sa experienţă internaţională, asta după experienţa nereuşită la Atletico Paranaense. Vânzarea sa era aşteptată de către conducătorii de la Once Caldas, care plănuia de ceva timp încasarea unei sume de bani pe urma acestui jucător problematic.


1 comentarii:

21 ianuarie 2008 la 17:04 Anonim spunea...

Schimba poza. Acolo e Pepe Moreno si in text e vb despre Dayro Moreno..

Trimiteți un comentariu