ADUNATE CU GREBLA : COSMIN CONTRA, RAUL , INTER MILANO


Bărfe pe la Real Madrid.Dat afară de acolo pe motiv de fotbal "urât" Capello apare cu nişte şosete nespălate prin presă.CicăCalderon,preşedintele,frate de cruce becalian,ar fi vrut să scape sezonul trecut de Raul pe motiv de vărstă şi prea multe cheltuieli.Acelaşi Raul care este pe locul doi în clasamentul golgeterilor din Primera Division.




Apoi.Turcii dau vina pe războiul sfănt pentru eşecurile din fotbal.Un avocat turc,suporter al celor de la Fenerbahce,a solicitat celor de la UEFA impunerea unei sancţiuni împotriva celor de la Inter Milano.Motivul? Tricourile italienilor au fost considerate ca o jignire la adresa islamului.Asta la 1000 de ani dupa Cruciada şi Cavalerii Templieri care cucereau Ierusalimul.Şi turcii iau asta în serios.




La final o fotografie cu Cosmin Contra făcând pe portarul în Atletico Madrid - Getafe 1-0 ( calitatea fotografiei nu e aşa bună ,click pe ea pentru format mărit ). Jumătate de oră pe finalul meciului a stat Contra în poartă,fără să primească gol ,ce-i drept fără sa primească nici un şut pe spaţiul porţii.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu