STEAUA LA MASA BOGATILOR DIN G=14

Steaua va face parte din noul G-14,grup care va fi de fapt compus din 40 de cluburi considerate ca fiind cele mai importante din Europa.

Steaua a fost invitată pentru a participa pe 13 şi 14 noiembrie,anul curent,la Bruxelles la o conferinţă în carese va dezbate constituirea unui nou grup al cluburilor de elită din Europa.
G-14 s-a creat în anul 2000 compus fiind din 14 cluburi din şapte ţări europene,pentru ca în 2002 să fie extins la 18 echipe.Acum,acest grup se va amplifica la un număr de 40 de cluburi din 23 de ţări diferite,dând de înţeles că este momentul unei expansiuniîntr-un cadru legal care să permită crearea unei organizaţii internaţionale de cluburi puternice independentă.

Italia,Anglia,Spania,Franţa şi Germania sunt ţările care vor avea cele mai multe reprezentate în această nouă schemă continentală,patru de fiecare ţară.Click pe imagine pentru formatul marit.

Steaua va avea dreptul la un vot caştigat drept urmare a participării în Champions League.Rivalele sale din Grupele ChampionsLeague au dreptul la trei voturi,datorită rezultatelor din ultima perioadă.Clubul cel mai puternic,pentru moment,este AC Milan care dispunede opt dintre cele 103 voturi totale.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu