Stiati ca?

Partida cu cei mai multi specatori din istoria fotbalului a fost finala Campionatului Mondial din 1950,partida in care Uruguay a invins Brazilia cu scorul de 2-1?.La partida respectivă disputată pe legendarul stadion Marcana,au asistat nu mai puţin de 203.849 de persoane.

Arnor şi Eidur Gudjonhsen (Islanda), sunt unica pereche tată-fiu din istoria fotbalului mondial care au jucat în aceeaşi partidă a unei selecţionate naţionale?S-a întâmplat în 1996 in partida Islanda-Estonia,Eidur avea 17 ani,iar tatăl sau Arnur,35.

Cel mai mare scor inregistrat in competiţiile europene este 16-1,in Supercupa Europei din 1964,dintre Sporting Lisabona şi Apoel Nicosia?Ghici cine a căştigat acel meci.

Atletico Madrid a căştigat Cupa Intercontinentală în 1975 fără să câştige Cupa Campionilor?Spaniolii pierduseră finala Cupei Campionilor în faţa celor de la Bayern Munchen, cei care ulterior au renunţat să mai dispute Cupa Intercontinentală.

Barcelona este clubul care a piedut cele mai multe finale europene? 9 la număr.Îi urmează Juventus cu 7.

Singurul portar care a marcat un hat-trick intr-o partidă oficială este Luis Chilavert ? Într-o partidă Velez - Ferrocarril 6-1 disputată în 1999.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu