Uneori toti suntem egali

S-a jucat derbyul orasului Torino. Egalitate la zero, o bara, un portar al celor de la Toro in zi de gratie si un Nedved mult prea nervos. Povestea incepuse insa cu cateva zile inainte, in momentul in care presedintele ( cel putin pe hartie) al celor de la Juventus, Giovanni Cobolli trimitea o scrisoare deschisa Federatiei Italiene de Fotbal in care se plangea de tratamentul la care este supus clubul sau de catre arbitri. Spune respectivul personaj ca, gata, nu e corect ca pentru greselile din trecut sa fie furati duminica de duminica.

Putin dupa, fanii celeilalte echipe din orasul de pe Po, Torino au scris o alta scrisoare : " Suntem total solidari cu cei de la Juventus, pentru ca intelegem perfect cat de dificile sunt pentru ei aceste momente. Sarmanii !!! Zeci de ani au trait intr-o lume proprie, cu perdele de culoare roz. Presa care inainte le canta in struna, acum ii trateaza cu rautate. Inimile lor, si ficatii lor nu sunt obisnuite sa reziste acestor suferinte".

Cobolli trimisese propria scrisoare acuzand un arbitraj tendentios in partida impotriva Regginei, disputata saptamana trecuta. Fanii celor de la Toro spun insa ca vor continua sa il sprijine "pana la moarte" pe presedintele rival si ca deasemenea, ii inteleg pe milioanele de suporteri bianconerri " Intelegem ca situatia voastra este grea. E dificil de acceptat ca uneori toti suntem tratati egal "

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu