De ce nu este iubit Mutu în propria ţară ?

Este scris în carte vieţii, ca munca, orele nesfârşite de efort şi episoadele cu diverse origini oculte să coincidă, de multe ori, pe un drum real în mijlocul căruia oricare dintre noi se poate întâlni cu tot felul de momente, bune sau rele.
=
Drumul pentru Adrian Mutu s-a dovedit plin de serpentine bruşte şi mărginit de prăpăstii abrubte, limita inferioară fiind atinsă prin pub-urile londoneze, ceea ce avea să îl coste contractul cu o mega-echipă-companie financiară asa cum este Chelsea şi totodată o mare parte din respectul propriilor compatrioţi. Ulterior a fost suficient de tenace şi priceput în a îşi netezi cărările în aşa fel încăt să evite pantele descendente pentru ca efortul cu care urcă în momentul de faţă tot acest drum al Golgotei să nu fie în van. A fost capabil să tragă aproape de unul singur echipa naţională spre turneul european iar la Fiorentina încearcă să dovedească din toate puterile românii nu sunt un popor de hoţi şi criminali.
=
Cu toate astea, nu reuşeşte să câştige respectul propriului popor ( vezi episodul Ghencea sau multe comentarii postate la articolele ce au tangenţă cu el ) şi cred că asta îl doare mult pe Mutu. Probabil altfel se vor pune datele problemei în funcţie de prestaţia sa la Euro 2008, deşi nu cred că Mutu mai are ceva de dovedit, în ciuda nefericitului episod Chelsea. Dacă ceea ce face Mutu în ultimele sezoane în IL Calcio şi cu naţionala nu este suficient, atunci ar trebui să inventăm un război în care să îl vedem interpretând rolul lui Rambo.
=
În fond, Mutu este şi el o fiinţă umană, aşa că nu poate prinde toate oalele ce cad de pe rafturi. Iar viaţa bate filmul.

Mai jos, Adrian Mutu, alaturi de Claudiu Niculescu, selectionati de catre Canal Plus Spania in galeria jucatorilor cu cele mai frumoase goluri reusite in week-endul trecut. E bine ca ne apreciaza altii.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu