Champions League ? Care Champions ?


Vreau ca balonul să circule rapid şi lipit de gazon. Îmi place fotbalul care încântă tribunele şi jucătorii, călcăiele şi golurile frumoase, asta este esenţa fotbalului” declara recent Roberto Mancini ( antrenorul lui Chivu la Inter Milano ) într-un interviu acordat cotidianului spaniol El Pais.
-
Inter s-a întors din deplasarea de la Liverpool cu doar trei şuturi spre poartă ( nici unul dintre ele între cele trei bări ). Asta,într-un meci eliminatoriu contând pentru optimile de finală ale Champions League, pe o scenă aşa cum este Anfield Road.
-
Am aşteptat cu nerăbdare revenirea fotbalului de Champions, însă dacă şi meciurile de azi ne vor oferi acelaşi spectacol săracar trebui gândit un nou nume pentru această competiţie. Sau alte reguli. Cred că ar produce mai mult spectacol o unică partidăîn stilul celor din F.A Cup şi aşa am evita penibile meciuri de genul Olympiakos - Chelsea, Schalke - Porto sau mai sus amintitul.Probabil că grecii încep să se întrebe ( doar banii conteaza în Champions nu ? ) ce sens a avut să plătească o groază de bani pentru a vedea un show ieftin, din care de câştigatau avut doar propietarii panourilor publicitare. Noroc că nimeni nu a mai vorbit de un ” super tuesday” . Minunata productie Champions de aseara o găsiţi comprimata în circa trei minute de imagini video.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu